Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

«Γουδή» For Dummies

«Γουδή»; Γιατί «Γουδή»; … θα ρωτήσουν μερικοί.

1) Διότι η ψήφος του λαού υφαρπάχτηκε δια εξαπατήσεως, αφού αυτά που υποσχέθηκαν προεκλογικά ήταν η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, ενώ μετεκλογικά ακολουθήθηκαν πολιτικές που οδήγησαν και οδηγούν στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση: στη κατρακύλα του βιοτικού επιπέδου.

2) Διότι ο λαός συναίνεσε, για ένα χρόνο με την εφαρμογή του Μνημονίου Ι. Ο καιρός πέρασε και αντί η κυβέρνηση να το εκμεταλλευτεί και να παράξει έργο, χάθηκε. Στο χρόνο που μεσολάβησε, μετά το πτωχευμένο δημόσιο τομέα, σχεδόν πτώχευσε και ο ιδιωτικός οικονομικός τομέας συνεπία των αποτυχημένων πολιτικών των φόρων, φόρων, φόρων και μείωσεως των εισοδημάτων, μειώσεως και μειώσεως, που οδήγησαν την πραγματική οικονομία σε μια πρωτόγνωρη ύφεση.
Ο λαός στο μεταξύ απέσυρε την συναίνεσή του, καθιστώντας κατ’ουσίαν άκυρη την κυβέρνηση, η οποία όμως πεισματικά αρνείται να υποταχθεί στη θέληση του δήμου, αποδεικνύοντας ότι η δημοκρατία καταλύθηκε.

3) Διότι με το Μεσοπρόθεσμο εμμένουν σε μια αποτυχημένη συνταγή. Αυξάνουν τη συνταγή που σκοτώνει και λένε ότι μας σώζουν…
Διότι στον ένα χρόνο εφαρμογής του Μνημονίου Ι, η πραγματική οικονομία βυθίστηκε σε ύφεση, ολοένα μεγαλύτερο ποσοστό πολιτών πτωχεύει και τα ελλείμματα και το χρέος… αυξήθηκαν… Ναι, αυξήθηκαν. Προσπαθούν να γιατρέψουν τον ασθενή-πρεζόνι, αυξάνοντάς του τη δόση σε ναρκωτικά που σκοτώνουν (χρέος); Μήπως τελικά, θέλουν να σκοτώσουν τον ασθενή, για να τους μείνει η περιουσία του; 

4) Διότι καταλύθηκε η δημοκρατία, καθώς 155 άτομα επέβαλαν κάποιες ιδιαίτερα σημαντικές πολιτικές (Μεσοπρόθεσμο) για το παρόν και το μέλλον του τόπου και των κατοίκων του, χωρίς να ερωτηθεί ο λαός και χωρίς να συναινεί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού.

5) Διότι αν και κατ' ευφημισμόν δημοκρατία, ο όλος χειρισμός που προηγήθηκε της ψήφισης του Μεσοπροθέσμου, ήταν «σκοτεινός» και αδιαφανής με κατ’ιδίαν συζητήσεις μόνο των πολιτικών αρχηγών και κεκλεισμένων των θυρών ως η διοίκηση της χώρας να αποτελεί λειτουργία ενός κλειστού ολιγομελούς club πέντε - έξι ατόμων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν είχαν ενημερωθεί ούτε οι υπουργοί, ούτε οι βουλευτές! Η πραγματική δημοκρατία λειτουργεί με ανοιχτές διαδικασίες και όλες οι συζητήσεις θα έπρεπε να διεξάγονται στη Βουλή και μόνο εκεί, έτσι ώστε ο δήμος (λαός) που κρατεί, να αξιολογεί και να κρίνει. Τέτοιου είδους διαδικασίες, όπως αυτές που ακολουθήθηκαν, συμβαίνουν μόνο σε δικτατορίες σε banana republics.     

6) Διότι ο Λοβέρδος, μέλος του κυβερνώντος κόμματος και της κυβέρνησης, είπε ότι δεν έχει ειπωθεί όλη η αλήθεια στο λαό. http://www.youtube.com/watch?v=NLtg2t_PJ9k
Και το είπε σχεδόν ένα χρόνο μετά την εφαρμογή του Μνημονίου Ι. Είναι δημοκρατία, όταν βασικό κυβερνητικό στέλεχος παραδέχεται ότι δεν έχει ειπωθεί όλη η αλήθεια στο λαό; Είναι γνωστό ότι μισή αλήθεια ισούται με ψέματα. 

7) Διότι έχει εκχωρηθεί εθνική κυριαρχία. Επομένως μπορούμε και μιλάμε για προδοσία. Δεν το λέω εγώ. Το είπε ο έχων μεγάλη σημασία εκ της θέσεώς του, πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον οποίο τα κυβερνητικά στελέχη τον αποκάλεσαν έως και μεγάλο φιλέλληνα...
Και δεν είναι σχήμα λόγου, καθώς παράλληλα, ο βουλευτής Π. Καμμένος έχει δείξει στο προφίλ του στο facebook, η κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει σε αγγλικό δίκαιο αντί για ελληνικό δίκαιο όσον αφορά σε τίτλους ελληνικού χρέους (βλ. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151214353465085.812443.255561140084&type=3 το άλμπουμ φωτογραφιών του  και ειδικότερα την 3η φωτογραφία στο http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151214355605085 που λέει ότι το Governing Law είναι το English Law, δηλαδή το αγγλικό και όχι το Greek  - ελληνικό). 
Συνεπώς, εθνική κυριαρχία εκχωρείται αφού κάτι που διέπονταν από το ελληνικό δίκαιο πλέον διέπεται από άλλο δίκαιο, με όρους δυσμενέστερους, κάτι που επεβλήθη από ξένες δυνάμεις (τους "διασώστες" μας). Δεν είναι αυτό, κλασσικό δείγμα έλλειψης αυτοκυριαρχίας, η οποία εκχωρήθηκε προδοτικά από τους εγκληματίες "έλληνες" πολιτικούς; Δεν είναι αυτό, μαζί με όλες τις άλλες ενέργειες που περιγράφονται εδώ, κλασσικό δείγμα προδοσίας; 

8) Διότι στις 29 Ιουνίου, την μέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου, εκδηλώθηκε μια αναίτια και απρόκλητη, παράνομη αστυνομική βία κατά των χιλιάδων ειρηνικών διαδηλωτών στο Σύνταγμα. Κατ’ουσίαν εκδηλώθηκε μία πρωτόγνωρη κρατική βία που δεν συνάδει σε δημοκρατίες. Συνάδει όμως σε ολιγαρχίες - δικτατορίες.

9) Διότι δεν τα φάγαμε μαζί. Διότι κάποιοι είτε από σκοπιμότητα είτε από αμέλεια, συνέβαλαν στη διαμόρφωση σε βάθος χρόνου, υψηλοτάτου δημοσίου χρέους με την εμφάνιση υψηλών ελλειμμάτων, των οποίων το όποιο θετικό αποτέλεσμα το καρπώθηκαν λίγοι, ενώ τώρα καλούνται να πληρώσουν οι πολλοί χωρίς να φταίνε. Οι πολιτικοί ως οι υψηλά προϊστάμενοι είναι αυτοί που ευθύνονται περισσότερο για αυτή τη κατάσταση.

2 χρόνια +, άγριας λιτότητας, μείωσης εισοδήματος και φορομπηχτικών και
κλεπτοκρατικών πολιτικών για  τον λαό, αλλά  για τους "έχοντες",
λεφτά εξακολουθούν να υπάρχουν και μάλιστα άφθονα. 

10) Διότι επιχειρείται ίσως η μεγαλύτερη άδικη, αναδιανομή πλούτου που έχει συμβεί ποτέ στη σύγχρονη Ελλάδα: παίρνοντας από τους πολλούς και μη πλουσίους και καταλήγοντας στις τσέπες ολίγων.
Αυτό ισοδυναμεί με κλεψιά των εισοδημάτων και των περιουσιών των Ελλήνων πολιτών, κάτι που δεν θα συνέβαινε αν οι 155 δεν ψήφιζαν το Μεσοπρόθεσμο. Οι 155, ψηφίζοντας το Μεσοπρόθεσμο επέτρεψαν να συμβεί η μεγάλη κλεψιά εις βάρος του λαού και τους καθιστά υπεύθυνους, ασχέτως εάν τα χρήματα που αρπάζονται από το λαό, πάνε σε άλλες τσέπες (π.χ. τραπεζιτών).  

11) Διότι πριν τη ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, η γραμμή της κυβέρνησης και η αιτιολόγηση για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου ήταν ότι αποτελούσε την μόνη – σκληρή – επιλογή, αφού η εναλλακτική ήταν – όπως έλεγαν – η χρεοκοπία που θα ήταν χειρότερα. Το δίλημμα αυτό ήταν ψεύτικο και εκβιαστικό.
Συμφωνώ ότι αν χρεοκοπούσαμε θα ήταν χειρότερα. Όμως επειδή οι Ευρωπαίοι δεν ήταν έτοιμοι να απορροφήσουν ομαλά τις συνέπειες της χρεοκοπίας μας στις τράπεζές τους, τελευταία στιγμή θα υποχωρούσαν και θα συζητούσαν μια δικαιότερη λύση, όπως π.χ. ένα νέο Μνημόνιο που να αποκομίζει έσοδα από την πάταξη της φοροδιαφυγής, που να περιορίζει τις δαπάνες τερματίζοντας τις πηγές γέννησης των ελλειμμάτων, ανοίγοντας πραγματικά και ουσιαστικά τα κλειστά επαγγέλματα, ρίχνοντας χρήμα στην αγορά που να στηρίζει την ανάπτυξη επιχειρηματικότητας, μειώνοντας την φορολογία τουλάχιστον σε κάποιους κρίσιμους τομείς κ.λπ.. Αλλά θέλει πολιτικούς με …«αδένες», για να πολεμήσουν και να κερδίσουν τα δίκια μας και όχι ναιναίδες. 
Και αυτά δεν τα λέω μόνο εγώ... Τα λένε και γνωστοί πανεπιστημιακοί και οικονομολόγοι όπως ο καθηγητής Βαρουφάκης.
Άλλωστε και ο γερμανός υπουργός οικονομικών Schaeuble είπε στις αρχές Ιουλίου ότι θα ήταν πολύ παρακινδυνευμένο να τεστάρουνε τις αγορές σε ένα default της Ελλάδος.

12) Διότι η εφαρμοζόμενη «λύση» είναι βολική μόνο για τους πιστωτές μας και τις τράπεζές τους και όχι για τον Ελληνικό λαό. Δεν το λέω εγώ. Το είπε ο γερμανός συνταξιούχος καθηγητής οικονομικών Starbatty στη δίκη που έγινε στη Γερμανία, στο ανώτατο δικαστήριό της σε σχέση με την «βοήθεια» που μας δίνουν. Άρα οι Έλληνες πολιτικοί που δέχονται αυτή και την ψήφισαν, δεν είναι εθνικοί μειοδότες;

13) Διότι κανείς από αυτούς που ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο δεν έχει αιτιολογήσει αναλυτικά το γιατί το ψήφισε. Δεν έχει εξηγήσει αναλυτικά το γιατί θεωρεί ότι θα λειτουργήσει το μέχρι σήμερα αναποτελεσματικό. Δεν έχει δώσει ένα χρονοδιάγραμμα, του πότε θα επιστρέψουμε στην ομαλότητα… Κοινώς βαδίζουμε στα τυφλά και όταν χρειάζονται έσοδα, στρέφονται στα συνήθη φορολογικά υποζύγια. 
Και δεν το έχουν κάνει, απλούστα διότι δεν μπορούν να το αιτιολογήσουν αναλυτικά, διότι το ακολουθούμενο σχέδιο που εκδηλώθηκε αρχικά με το Μνημόνιο Ι και συνεχίζεται με το Μεσοπρόθεσμο και και και, στοχεύει στο θάνατο του ασθενούς και όχι στο να τον σώσει. 
Μάρτυράς μου οι ίδιοι οι Γερμανοί, που σε άρθρο του Spiegel αναφέρονταν ότι αν η Γερμανία υιοθετούσε το Μεσοπρόθεσμο, θα είχε καταρρεύσει... Αφαιρώντας τόσα πολλά χρήματα από την οικονομία σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, θα είχαν πεθάνει τα πάντα... Οπότε η κατάσταση θα ήταν αδιέξοδη και απλώς η χώρα θα γίνονταν ένα χάλι. (http://www.cosmo.gr/Finance/Germany/331838.html).

14) Διότι οι Έλληνες πολιτικοί με το να ακολουθούν τόσο πειθήνια και άνευ αντιστάσεων τα όσα επιβάλλουν οι Ευρωπαίοι «διασώστες» μας, αποποιούνται ένα μεγάλο διαπραγματευτικό μας πλεονέκτημα: ότι όσο οι Ευρωπαίοι δεν είναι έτοιμοι να απορροφήσουν τις συνέπειες της ελληνικής χρεοκοπίας, άσχετα αν «γαύγιζαν», δεν θα μας «δάγκωναν»… 
Όσο όμως οι ολίγιστοι Έλληνες πολιτικοί συναινούν στην αναποτελεσματική πολιτική που επιβάλλουν οι Ευρωπαίοι, εμείς μπορεί να κερδίζουμε χρόνο αλλά οι Ευρωπαίοι προετοιμάζονται… Και όταν οι Ευρωπαίοι θα είναι επαρκώς προετοιμασμένοι, τότε θα μας εκδιώξουν από την Ευρωζώνη (οπότε εμείς πάλι θα χρεοκοπήσουμε), αλλά δεν θα χάσουν και τα χρήματά τους λόγω των εμπράγματων εξασφαλίσεων. 
Επιπλέον στο μεταξύ οι ξένοι θα μπορούν με το δικό τους σκληρό νόμισμα, να αγοράσουν φθηνά οτιδήποτε στην Ελλάδα και να υλοποιήσουν επενδύσεις με πολύ χαμηλό κόστος.
Οι πολιτικοί μας δηλαδή, με τη στάση τους, το μόνο που κάνουν, είναι να δίνουν το χρόνο που χρειάζονται στους Ευρωπαίους, προκειμένου αυτοί να διασφαλίσουν καλύτερα τα δικά τους συμφέροντα, αλλά η όλη πολιτική των Ελλήνων πολιτικών είναι εις βάρος των Ελλήνων πολιτών διότι τους κατακλέβει το βιος και το εισόδημα χωρίς λόγο και αποτέλεσμα.

15) Διότι οι ναιναίδες πολιτικοί μας, αδιαφορώντας για τα συμφέροντα της χώρας μας και του λαού της, αντί να διαπραγματευτούν με πυγμή διάφορα δίκαιά μας όπως π.χ. τον συμψηφισμό των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου ή τη μείωση του τοκογλυφικού επιτοκίου στα δάνεια «διάσωσής» μας, συγκατανεύουν άμεσα και αμάχητα, μόνο σε ότι συμφέρει τους πιστωτές μας και γράφουν τον Ελληνικό λαό στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

16) Διότι η κατάσταση έχει γίνει τόσο χάλια και έχουμε γυρίσει τόσο πολύ πίσω, που ένα ολοένα μεγαλύτερο ποσοστό νέων Ελλήνων και Ελλήνων επιστημόνων και ανθρώπων με προσόντα, το «άνθος» της Ελλάδος, αναγκάζονται και μεταναστεύουν, προκειμένου να ζήσουν σε άλλη χώρα αξιοπρεπώς. Η Ελλάδα γύρισε πίσω στη δεκαετία του ’50…

17) Διότι την ώρα που ληστεύουν κανονικά τον λαό και κυνηγάνε ή απειλούν μεροκαματιάρηδες, παρεγράφησαν τα χρέη όλων των κομμάτων, συνολικού ύψους αρκετών εκατομμυρίων.
Βλέπε αναλυτικά στο link:
http://www.inews.gr/116/me-methodous-sikelikis-mafias-paragrafisan-ta-chrei-olon-ton-kommaton.htm
Από που και ως που τα χρέη στα κόμματα παραγράφονται και δεν παραγράφονται και οι υποχρεώσεις των υπολοίπων πολιτών; Υπάρχει ή δεν υπάρχει ισονομία και ισότητα στην Ελλάδα;


18) Διότι για όλο αυτό το χάλι, "δεν φταίει κανείς". Κανείς δεν έχει τιμωρηθεί και κανείς δεν έχει παραιτηθεί. Μόνο ο λαός φταίει και γι’αυτό οι υπεύθυνοι πολιτικοί μας τον βάζουν και πληρώνει.

19) Διότι το μέλλον φαντάζει μαύρο. Τι χώρα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας;

Θα μπορούσα να συνεχίσω για αρκετά ακόμα…


Για όλους αυτούς τους λόγους και ακόμα παραπάνω, χρειάζεται στους ναιναίδες πολιτικούς μας, ένα ειδικού τύπου Γουδή... Εγκλεισμός όλων των υπευθύνων για αυτή την κατάσταση σε φυλακές καταναγκαστικής εργασίας, όπου το παραγόμενο προϊόν θα πωλείται και θα πηγαίνει υπέρ της μείωσης του χρέους, όπως επίσης, δήμευση των περιουσιών της ευρύτερης οικογένειας όλων των υπευθύνων και η όλη αυτή περιουσία, να πάει είτε προς πώληση είτε υπέρ μείωσης του δημοσίου χρέους.


Παράλληλα, όλοι οι εγκληματίες "έλληνες" πολιτικοί που ευθύνονται - αφού υπέγραψαν όλα τα Μνημόνια, Μεσοπρόθεσμα, Μνημόνια ΙΙ, "κουρέματα" με ότι αυτά συνεπάγονται κ.λπ. - για προδοσία της χώρας τους και εξαθλίωση του Ελληνικού λαού και έπραξαν συστηματικά και επανειλλημένα αδίκως και κακουργηματικώς κατά της χώρας μας και των πολιτών της, θα πρέπει εκτός του να εγκλειστούν σε φυλακές, να τους γίνει ανεξίτηλο τατουάζ στο μέτωπό τους, με τη λέξη "ΠΡΟΔΟΤΗΣ", να τη φέρουν και να φαίνονται τι σκουληκάνθρωποι είναι, μέχρι να πεθάνουν. Και να ενταφιαστούν σε κοινό τάφο, που να περιγράφεται ότι είναι χώρος ενταφίασης προδοτών και να τους αναφέρει ονομαστικώς.


Εγκληματίες πολιτικοί δεν ξεχνάμε γιατί πλέον δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα. Θα πληρώσετε! Θα τιμωρηθείτε παραδειγματικά! Τίποτα δεν παραγράφεται!  
Το Σύνταγμα της Ελλάδος, το οποίο εσείς καταπατήσατε - και οι δικαστικοί ανώτατοι "λειτουργοί" σιωπούν - λέει ξεκάθαρα και με απλά λόγια ότι ο σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή, διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε τότε ξεκινάει η παραγραφή.  





Συνεπώς, όλοι οι υπαίτιοι, δεν θα τη γλυτώσετε!

Από την άλλη μεριά Έλληνες πολίτες, πολίτες της Ελλάδος, μην ξεχνάτε ότι όπως ορίζει το Σύνταγμα, η τήρησή του επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να καταλύσει το Σύνταγμα με τη βία.

Μπορείτε να προσθέσετε ότι θέλετε από κάτω, στα σχόλια...

37 σχόλια:

  1. Να προσθέσω:
    Διότι στη διετία που κυβερνούν, κλέβουν κατ'ουσίαν και μάλιστα το κάνουν εντόνως και τακτικά, σχεδόν συνεχώς, κλέβουν χρήματα από τον λαό που είναι εκτός κομματικοκλεπτοκρατικού συστήματος και στη διετία που κυβερνούν, δεν έχουν κάνει ΜΙΑ σύλληψη ανθρώπου που να έχει κλέψει χοντρά, που να έχει φοροδιαφύγει χοντρά, ούτε έναν από αυτούς δεν τιμώρησαν, ούτε σε έναν από αυτούς δεν δήμευσαν την περιουσία τους, ούτε μία αποκρατικοποίηση δεν έκαναν.
    Οι της κυβέρνησης και όσοι ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο και όλα τα συναφή μέτρα καταλήστευσης, είναι "υπόλογοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Γουδή" και για τους πολιτικούς (αλλά και για τους δικαστικούς) που με τις αποφάσεις τους, θα κόψουν το ρεύμα σε ασθενείς κοινωνικές ομάδες, προκειμένου το κράτος - κλέφτης να εισπράξει Χαράτσι Ακινήτων. Κανένα έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ.
    ΓΟΥΔΗ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΤΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 17 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΛΗ, ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΕΧΕΙ 48 ΜΕΛΗ!!!
    Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ 60 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (ΙΤΑΛΙΑ), Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΑ ΧΩΡΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ).
    Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ 17 ΜΟΛΙΣ ΜΕΛΗ, ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΩΣΤΟΣΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 48 - ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ!!! ... ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ... ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ 48 ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!
    ΚΡΕΜΑΛΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!
    ΚΡΕΜΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. > Και εδώ άλλος ένας λόγος για Γουδή...
    http://financebeast.blogspot.com/2011/11/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. > Και άλλος ένας λόγος...
    Όταν βάζουν τον λαό και στενάζει, προσλαμβάνουν αβέρτα τους δικούς τους και μάλιστα σε θέσεις ακριβές.
    http://www.trikalanews.gr/article/10010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΙΤΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΜΟΝΤΙ, ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΑΥΣΤΗΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ.
    http://maltastar.com/pages/r1/ms10dart.asp?a=18308
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ, Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, Ο ΜΠΕΝΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. ΕΔΩ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!! ΚΕΡΕΜΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Re skotwma theloun oloi autoi pou eythinontai gia tin parakatw katastash pou perigrafei h efhmerida:
    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_18/12/2011_466572

    Kanenas Oiktos! Kremasma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ στις 19 Δεκεμβρίου ότι σε μια εποχή που 4 εκατ. Ελληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και τα υπόλοιπα 7 τρέμουν το αύριο, δεν μπορεί κανείς να λέει ωραία λόγια. Ότι πρέπει οι διατυπώσεις να είναι σκληρές όπως σκληρή είναι και η εποχή. Και έχει απόλυτο δίκιο. Ετσι ακριβώς είναι. Γι' αυτό και το μόνο που μπορεί κανείς να παρατηρήσει για τα όσα ο ίδιος είπε αμέσως μετά, είναι ένα: ότι οι λοιπές δηλώσεις του στην ίδια εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά, συγκροτούν την πιο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, κυνική, φαρισαϊκή και ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ πολιτική τοποθέτηση που έχει ακουστεί σε αυτό τον τόπο εδώ και πάρα πολύ καιρό…
    Τι είπε λοιπόν ο κ. υπουργός;
    Είπε ότι ΚΑΚΩΣ η Ελλάδα μπήκε στο μνημόνιο. Ότι ΔΕΝ έπρεπε να μπει. Και όχι μόνον ότι κακώς μπήκε, αλλά, αφού μπήκε, εξίσου ΚΑΚΩΣ έκτοτε κυβερνήθηκε και πορεύθηκε εντός του μνημονίου.
    Είπε ακόμα ότι ΔΕΝ έγινε ΚΑΜΙΑ διαπραγμάτευση με την τρόικα, ενώ θα έπρεπε να είχε γίνει. Είπε επίσης ότι ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ότι πάγωσε το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και αυτό ήταν καταστροφικό, ότι έτσι πήγε η κυβέρνηση στην εύκολη λύση που οδήγησε στη φοβερή ύφεση. Και για όλα αυτά τα τερατώδη και καθοριστικά για την πορεία της χώρας, ο ίδιος «καθάρισε» λέγοντας ότι, ε, έκανε κι εκείνος λάθη που τώρα τα παραδέχεται από τηλεοράσεως… Είπε μέχρι και για το δημοψήφισμα, που ο ίδιος πρώτος είχε στηρίξει, ότι επίσης ήταν μοιραίο. Η δικαιολογία για τη στάση του σ’ αυτό; Δεν ήξερε τους όρους: πίστευε ότι είχαμε πάρει τη δόση…
    ------------
    κ. Χρυσοχοΐδη, εσείς και όλοι οι συνάδελφοί σας: Είστε προδότες. Οι πράξεις σας έχουν συνέπειες, τις οποίες παραδεχτήκατε.
    Σας αξίζει Γουδί. Θα περάσετε Γουδί! Όλοι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι τουλάχιστον προκλητικότατο όταν τόσος κόσμος είναι άνεργος ή πληρώνεται από τον ΟΑΕΔ 460 ευρώ ή δεν έχει χρήματα να καλύψει βασικές ανάγκες, ο υπουργός Γερουλάνος να αγοράζει iphone, κόστους 669 ευρώ, με χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού!!!???
    http://et.diavgeia.gov.gr/f/yppot/ada/4565%CE%93-%CE%9D%CE%A13

    ΓΟΥΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΓΟΥΔΙ:
    ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ LINK ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΙΣ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ 2010 ΚΑΙ 2011 ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΜΠΙΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΑΒΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ (!!!)
    ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ LINK
    Το 2010, ενώ η Τρόικα είχε μπει για τα καλά στην ζωή μας, τα κόμματα της Βουλής εισέπραξαν μόνο...48.800.000 ευρώ.
    Τέλος για την χρονιά που αποχαιρετάμε, το 2011, οι πολιτικοί σχηματισμοί πήραν 54.018.624 ευρώ ενώ συγχρόνως είναι οι ίδιοι που νομοθετούν τα σκληρά και αντικοινωνικά μέτρα για τον ελληνικό λαό.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ LINK
    http://newsvolos.blogspot.com/2011/12/blog-post_5336.html

    ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΕΛΑΒΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.
    ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ - ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ - ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ (2010 - 2011) ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.
    ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ???
    ... ΓΟΥΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ¨οπως διαβάζουμε στο
    http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id=342388&nt=108&lang=1
    Οι φίλοι έχουν πάντοτε "άκρες" και πληρώνονται τεράστια ποσά, όταν οι Έλληνες "στενάζουν".
    Συνεπώς Γουδί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ποσοστό των αυτοκτονιών αυξήθηκε ραγδαία λόγω της κρίσεως.
    Άνθρωποι ωθούνται σε αυτοκτονία λόγω αυτής της άθλιας πολιτικής που είναι αδιέξοδη και ενώ την ίδια ώρα, οι λίγοι προνομιούχοι και οι έχοντες, είναι στο απυρόβλητο!

    Κρεμάλα να τους βρει τους υπαίτιους πολιτικούς!!!

    http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4638861

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και να προσθέσουμε φιλαράκια, 60.000 καταμετρημένοι άστεγοι στην Αθήνα, με τεράστια αύξηση. Αυτό δεν είναι δολοφονία της Ελληνικής Κοινωνίας???

    Να στήσουμε στο τοίχο τους κλέφτες πολιτικούς που έφεραν την Ελλάδα μας σ'αυτήν την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Βάσω Παπανδρέου στην ομιλία της από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου, όπως αναφέρει σε άρθρο του το "Επίκαιρα" (http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=37089&category_id=88)
    είπε ότι ... Πήραμε ένα διαλυμένο κράτος και το αποτελειώσαμε! ...
    Δεν αρκεί και αυτή η ομολογία για να περάσουν Γουδή, όλοι αυτοί οι σοσιαληστές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι Γερμανοί οργανώνουν μια νέα διάλυση κρατικής οντότητας στα νότια αυτής που ήδη διέλυσαν, της Γιουγκοσλαυίας, την διάλυση της Ελλάδας !
    Αιτία: Ο κίνδυνος να πέσουν τα τσιράκια τους στην Βουλή, να εκλεγεί πατριωτική κυβέρνηση και να ζητήσει η Ελλάδα την πληρωμή του Γερμανικού χρέους.
    Εν τω μεταξύ η Αριστερά παραμένοντας στην άβουλη Βουλή νομιμοποιεί το εθνικό έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ
    ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΘΕΣΠΙΣΘΕΙΣΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ
    ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ .Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ
    ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ.
    http://humansupport.gr/gr_icc.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Germany owes to Greece, amog others, the "1942 occupation compalsory lawn" today amounting 160,000 million euros (interests not added on it).
    As soon as the next Greek Prime minister asks for it and if Germany refuses to pay, the German will not be considered anymore as AAA by their "friends" Standards and Poors and the other two. The Greeks' problem is that we just have not a real Prime Minister today. Rather just a Cartel's representative.
    So for us, it is quite obvious the reason why Mrs Merkel organizes the destruction and Genocide of Greek citizens: To avoid the possibility that Greeks ask the pay-back of the German Debt which, including war indemnities of first and second World Wars and including interests, could exceed one trillion euros today !
    Germans are trying to do with Greece exactly what they have done with Yougoslavia: to divide it and control the parts better. Genocide and Debtocracy are their tools. See at http://www.debtocracy.gr and http://humansupport.gr/en_icc.php too.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κρεμαλα σε ολες τις κουφαλες! Σε ολους τους διεφθαρμενους πολιτικους, δημοσιους υπαλληλους, δικαστικους (που δεν επεμβαινουν και κανουν τα "στραβα ματια".
    Δεν ειναι τυχαιο οτι ο πρωην διευθυντης των πληροφοριακων συστηματων του υπουργειου οικονομικων, δηλωσε οτι ΔΕΝ υπαρχει πολιτικη βουληση για να χτυπηθει η φοροδιαφυγη!
    Οταν για παραδειγμα, το συστημα ΗΦΑΙΣΤΟΣ δουλεψε για λιγο ειχε αποτελεσματα. Το συστημα ΗΦΑΙΣΤΟΣ ειχε να κανει με την λαθρεμπορια καυσιμων. Αλλα μετα απο λιγο, το συστημα αδρανοποιηθηκε. Γιατι;;;
    Προφανως επειδη πειραζονταν ολοι οι προνομιουχοι που συμμετεχουν στο κυκλωμα. Οι παρανομουντες ιδιωτες, οι ΔΥ που λαδωνονται για να κανουν τα στραβα ματια, οι δικαστικοι για να κανουν οτι δεν βλεπουν κ.ο.κ.

    Και ενω ειχαν φτιαξει ενα συστημα που καταπολεμουσε το λαθρεμποριο (και φοροδιαφυγη) στο τομεα καυσιμων, ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ για να συνεχιστει η ρεμουλα των παρανομουντων!
    Ειναι ολοφανερο οτι η πασοκονεοδημοκρατια ΔΕΝ βουλεται να χτυπησει την μεγαλη φοροδιαφυγή, καθως αυτοι που την διαπρατουν ειναι δικα τους παιδια. Ειναι ο δικος τους μηχανισμος και οπως ειναι λογικο, μερος των κερδων, θα περναει στους υψηλα ισταμενους...
    Η πασοκονεοδημοκρατια δεν ειναι οι δυο οψεις ενος κομματος. Ειναι ενας οργανισμος, τυπου μαφιας. Μια εγκληματικη οργανωση με δυο δηθεν οψεις.
    Ληστευουν κανονικα και κατ'εξακολουθηση τον λαο, εξαθλιωνουν τον λαο, οταν ο λαος δεν φταιει για τα ελλειματα τους!
    Τα ελλειματα τους οφειλονται στις εγκληματικες ενεργειες αυτης της συμμοριας και βεβαια οι ιδιοι δεν κανουν τιποτα για να βελτιωθει η κατασταση. Οι ιδιοι, θελουν η συμμορια τους να διατηρηθει και να συνεχιζει να τρωει εις βαρος του λαου!
    Τι Γουδι ειδικου τυπου αναφερετε;
    Δημευση περιουσιων, ναι, αλλα και ηλεκτρικη καρεκλα σε ολους τους εγκληματιες! Καθηκια, τρωτε τοσα χρονια και συνεχιζεται να τρωτε εις βαρος μας. Θα πληρωσετε ομως με τις ζωες σας σκουληκια! Ερχεται η ωρα... Δεν θα ξερετε που να κρυφτειτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και λίγα γράφετε κύριοι. Αξίζει πραγματικά θανατική ποινή σε αυτά τα πολιτικά λαμόγια που μας κατάντησαν έτσι με τα αποτυχημένα μνημόνιά τους, που αντί να μας σώζουν, μας σκοτώνουν.
    Σήμερα διάβασα ότι η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) προειδοποίησε ότι θα επικρατήσουν σύντομα συνθήκες απόλυτης φτώχειας στη χώρα μας, λόγω της ανύπαρκτης ρευστότητας και της μηδενικής ροής χρηματοδότησης, που "νέκρωσαν" την αγορά. Και πρέπει να μας το πει η ΕΣΕΕ? Δεν το βλέπουμε μόνοι μας πως έχει ήδη συμβεί?
    Ο λαός απαιτεί θάνατο στους πολιτικούς εγκληματίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΑΝΑΠΛ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΑΝΤ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΡΟΑΝΗΣΣΕΙΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΑΞΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ Η ΑΝΩ ΤΩΝ 16.000 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ.
    ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ: ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΘΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ.
    ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΝΕΥ ΤΣΙΠΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ?
    ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ! ΦΥΛΑΚΗ ΡΕΕΕΕ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΟΤΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΔΙΚΟ ΕΙΧΕ?
    ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Βενιζέλος και η απάτη με το «Αγγλικό Δίκαιο» του PSI
    http://www.politis-gr.com/?p=27688

    Κρεμάλα στους προδότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μην ξεχνάμε ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να πάνε Γουδί:

    Τα "παλικάρια" που ψήφισαν Μνημόνιο Ι
    Ραγκούσης Ιωάννης ΠΑΣΟΚ Επικρατείας Παναρίτη Ελένη ΠΑΣΟΚ Επικρατείας Μόσιαλος Ηλίας ΠΑΣΟΚ Επικρατείας Τσόκλη Μαρία (Μάγια) ΠΑΣΟΚ Επικρατείας Γερουλάνος Παύλος ΠΑΣΟΚ Επικρατείας Κοραντής Ιωάννης ΛΑΟΣ Επικρατείας Σκανδαλίδης Κωνσταντίνος ΠΑΣΟΚ Α’ Αθηνών Διαμαντοπούλου Αννα ΠΑΣΟΚ Α’ Αθηνών Αλευράς Αθανάσιος ΠΑΣΟΚ Α’ Αθηνών Τσούρας Αθανάσιος ΠΑΣΟΚ Α’ Αθηνών Κουβέλης Σπυρίδων ΠΑΣΟΚ Α’ Αθηνών...

    Οικονόμου Παντελής ΠΑΣΟΚ Α’ Αθηνών Ζούνη Παναγιώτα ΠΑΣΟΚ Α’ Αθηνών Πλεύρης Αθανάσιος ΛΑΟΣ Α’ Αθηνών Λοβέρδος Ανδρέας ΠΑΣΟΚ Β’ Αθηνών Χρυσοχοϊδης Μιχαήλ ΠΑΣΟΚ Β’ Αθηνών Κατσέλη Λούκα ΠΑΣΟΚ Β’ Αθηνών Κακλαμάνης Απόστολος ΠΑΣΟΚ Β’ Αθηνών Αποστολάκη Μιλένα ΠΑΣΟΚ Β’ Αθηνών Μίχος Λάμπρος ΠΑΣΟΚ Β’ Αθηνών Ανδρουλάκης Μίμης ΠΑΣΟΚ Β’ Αθηνών Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα ΠΑΣΟΚ Β’ Αθηνών Ευθυμίου Πέτρος ΠΑΣΟΚ Β’ Αθηνών Παπανδρέου Βάσω ΠΑΣΟΚ Β’ Αθηνών Χυτήρης Τηλέμαχος ΠΑΣΟΚ Β’ Αθηνών Κουτρουμάνης Γεώργιος ΠΑΣΟΚ Β’ Αθηνών Νταλάρα Αννα ΠΑΣΟΚ Β’ Αθηνών Γείτονας Κωνσταντίνος ΠΑΣΟΚ Β’ Αθηνών Παπαϊωάννου Μιλτιάδης ΠΑΣΟΚ Β’ Αθηνών Βούρος Ιωάννης ΠΑΣΟΚ Β’ Αθηνών Χαραλαμπόπουλος Γεώργιος ΠΑΣΟΚ Β’ Αθηνών Πρωτόπαπας Χρήστος ΠΑΣΟΚ Β’ Αθηνών Καρατζαφέρης Γεώργιος ΛΑΟΣ Β’ Αθηνών Γεωργιάδης Αδωνις ΛΑΟΣ Β’ Αθηνών Αϊβαλιώτης Κωνσταντίνος ΛΑΟΣ Β’ Αθηνών Μωραϊτης Αθανάσιος ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Μακρυπίδης Ανδρέας ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Γιαννακά Σοφία ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Κουρουμπλής Παναγιώτης ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Μανιάτης Ιωάννης ΠΑΣΟΚ Αργολίδας Ρέππας Δημήτριος ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Τσιρώνης Δημήτριος ΠΑΣΟΚ Αττικής Στασινός Παύλος ΠΑΣΟΚ Αττικής ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ... (συνέχεια)
    Παπανδρέου Γεώργιος ΠΑΣΟΚ Αττικής Χριστοφιλοπούλου Ευη ΠΑΣΟΚ Αττικής Πάγκαλος Θεόδωρος ΠΑΣΟΚ Αττικής Ασπραδάκης Παντελής ΠΑΣΟΚ Αττικής Βρεττός Κωνσταντίνος ΠΑΣΟΚ Αττικής Βορίδης Μάκης ΛΑΟΣ Αττικής Κατσιφάρας Απόστολος ΠΑΣΟΚ Αχαϊας Σπηλιόπουλος Κωνσταντίνος ΠΑΣΟΚ Αχαϊας Παπαδόπουλος Αθανάσιος ΠΑΣΟΚ Αχαϊας Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας ΠΑΣΟΚ Αχαϊας Χρυσανθακόπουλος Αλέξανδρος ΛΑΟΣ Αχαϊας Τόγιας Βασίλειος ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας Τσονόγλου-Βυλλιώτη Βασιλική ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας Αγατσά Αριάνδη ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας Χανταβάς Αθανάσιος ΠΑΣΟΚ Γρεβενών Αηδόνης Χρήστος ΠΑΣΟΚ Δράμας Κεφαλίδου Χαρά ΠΑΣΟΚ Δράμας Κρεμαστινός Δημήτριος ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσων Νικητιάδης Γεώργιος ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσων Ζωϊδης Νικόλαος ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσων Κουσουρνάς Ευστάθιος ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσων Ντόλιος Γεώργιος ΠΑΣΟΚ Εβρου Ρεντάρη-Τεντέ Ολγα ΠΑΣΟΚ Εβρου Τσιαούση Ελένη ΠΑΣΟΚ Εβρου Περλεπέ-Σηφουνάκη Αικατερίνη ΠΑΣΟΚ Ευβοίας Κεδίκογλου Συμεών ΠΑΣΟΚ Ευβοίας Παπανδρέου-Παπαδάκη Ουρανία ΛΑΟΣ Ευβοίας Καρανίκας Ηλίας ΠΑΣΟΚ Ευρυτανίας Βαρβαρίγος Δημήτριος ΠΑΣΟΚ Ζακύνθου Κατρίνης Μιχαήλ ΠΑΣΟΚ Ηλείας Κουτσούκος Ιωάννης ΠΑΣΟΚ Ηλείας Αντωνακόπουλος Παναγιώτης ΠΑΣΟΚ Ηλείας Δημητρουλόπουλος Παναγιώτης ΠΑΣΟΚ Ηλείας Σιδηρόπουλος Αναστάσιος ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Γικόνογλου Αθανάσιος ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Τόλκας Αγγελος ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Κεγκέρογλου Βασίλειος ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου Αρναουτάκης Σταύρος ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου Παρασύρης Φραγκίσκος ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου Στρατάκης Εμμανουήλ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου Σκραφνάκη Μαρία ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου Κατσούρας Χρήστος ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας Βενιζέλος Ευάγγελος ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης Καστανίδης Χάρης ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης Αράπογλου Χρυσή ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης Μαγκριώτης Ιωάννης ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης Καϊλή Ευα ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης Βούγιας Σπύρος ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης Ρομπόπουλος Θωμάς ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης Κολοκοτρώνης Αγγελος ΛΑΟΣ Α’ Θεσσαλονίκης Γερανίδης Βασίλειος ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης Αρβανιτίδης Γεώργιος ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης Βελόπουλος Κυριάκος ΛΑΟΣ Β’ Θεσσαλονίκης Παντούλας Μιχαήλ ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων Αργύρης Ευάγγελος ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων Τιμοσίδης Μιχαήλ ΠΑΣΟΚ Καβάλας Παπουτσής Δημήτριος ΠΑΣΟΚ Καβάλας Εμινίδης Σάββας ΠΑΣΟΚ Καβάλας Ρόβλιας Κωνσταντίνος ΠΑΣΟΚ Καρδίτσας Σαλαγιάννης Νικόλαος ΠΑΣΟΚ Καρδίτσας Θεοχάρη Μαρία ΠΑΣΟΚ Καρδίτσας Πετσάλνικος Φίλιππος ΠΑΣΟΚ Καστοριάς Γκερέκου Αντζελα ΠΑΣΟΚ Κερκύρας Μοσχόπουλος σπύρος ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς Φλωρίδης Γεώργιος ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Παραστατίδης Θεόδωρος ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Κουκουλόπουλος Πάρις ΠΑΣΟΚ Κοζάνης Αθανασιάδης Αλέξανδρος ΠΑΣΟΚ Κοζάνης Βλάτης Ιωάννης ΠΑΣΟΚ Κοζάνης ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ... (συνέχεια) ... Μπεγλίτης Παναγιώτης ΠΑΣΟΚ Κορινθίας Φαρμάκη Αικατερίνη ΠΑΣΟΚ Κορινθίας Μανωλάκης Αγγελος ΠΑΣΟΚ Κορινθίας Ρήγας Παναγιώτης ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων Παπαμανώλης Γεώργιος ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων Γρηγοράκος Λεωνίδας ΠΑΣΟΚ Λακωνίας Εξαρχος Βασίλειος ΠΑΣΟΚ Λάρισας Σαχινίδης Φίλιππος ΠΑΣΟΚ Λάρισας Νασιώκας Εκτορας ΠΑΣΟΚ Λάρισας Ροντούλης Αστέριος ΛΑΟΣ Λάρισας Καρχιμάκης Μιχαήλ ΠΑΣΟΚ Λασιθίου Σηφουνάκης Νικόλαος ΠΑΣΟΚ Λέσβου Μαργέλης Σπυροπάνος ΠΑΣΟΚ Λευκάδας Καρτάλης Κωνσταντίνος ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Ζήση Ροδούλα ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Μαρκάκης Παύλος ΛΑΟΣ Μαγνησίας Κουσελάς Δημήτριος ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας Γιαννακοπούλου Κωνσταντίνα ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας Βουδούρης Οδυσσέας ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας Μαντατζη Τσετιν ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ξυνίδης Σωκράτης ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Καρύδης Δημήτριος ΠΑΣΟΚ Α’ Περαιά Μπεντενιώτης Εμμανουήλ ΠΑΣΟΚ Α’ Περαιά Αποστολάτος Βαϊτσης ΛΑΟΣ Α’ Περαιά Νιώτης Γρηγόριος ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά Λιντζέρης Δημήτριος ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά Διαμαντίδης Ιωάννης ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά Ανατολάκης Γεώργιος ΛΑΟΣ Β’ Πειραιά Τζάκρη Θεοδώρα ΠΑΣΟΚ Πέλλας Θεοδωρίδης Ηλίας ΠΑΣΟΚ Πέλλας Γιουματζίδης Βασίλειος ΠΑΣΟΚ Πέλλας Αμοιρίδης Ιωάννης ΠΑΣΟΚ Πιερίας Παπαγεωργίου Αθανάσιος ΠΑΣΟΚ Πιερίας Μίχου Μαρία ΠΑΣΟΚ Πιερίας Παπαχρήστος Ευάγγελος ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας Οθωνας Εμμανουήλ ΠΑΣΟΚ Ρεθύμνου Χατζή Οσμαν Αχμέτ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Πεταλωτής Γεώργιος ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Βαρδίκος Πυθαγόρας ΠΑΣΟΚ Σάμου Μπόλαρης Μάρκος ΠΑΣΟΚ Σερρών Κουτμερίδης Ευστάθιος ΠΑΣΟΚ Σερρών Τζελέπης Μιχαήλ ΠΑΣΟΚ Σερρών Πολατίδης Ηλίας ΛΑΟΣ Σερρών Χαϊδός Χρήστος ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Μαγκούφης Χρήστος ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Μερεντίτη Αθανασία ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Τσωνης Νικόλαος ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας Αντωνίου Τόνια ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας Μπατζελή Αικατερίνη ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας Λιάνης Γεώργιος ΠΑΣΟΚ Φλώρινας Παπαθανάση Αφροδίτη ΠΑΣΟΚ Φωκίδας Δριβελέγκας Ιωάννης ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής Λαφαζάνης Αργύριος ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής Δαμιανάκης Ευτύχιος ΠΑΣΟΚ Χανίων Σκουλάκης Εμμανουήλ ΠΑΣΟΚ Χανίων Βαλυράκης Σήφης ΠΑΣΟΚ Χανίων Τσουρή Ελπίδα ΠΑΣΟΚ Χίου Μπακογιάννη Ντόρα ΝΔ Α’ Αθήνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα "παλικάρια" που ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο...

    http://odifis.info/atmospheres/index.php?option=com_content&view=article&id=1002:----&catid=31&Itemid=28

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και τα "παλικάρια" που ψήφισαν το Β Μνημόνιο...

    http://www.e-epikaira.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=485:o-%CE%B5%CF%87%CE%B8%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1&Itemid=109

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Με συνοπτικες διαδικασιες να δικαστουν και να καταδικαστουν, ολοι τους οι κλεφτες και η συμμορια που καταστρεφει την Ελλαδα. Ειναι δυνατον χρηματα να σπαταλονται για να δερνουν τον λαο με τα Ματ και ολα τα χημικα που ριχνουν και στην Εθνικη Πινακοθηκη να κλεβουν πινακες Πικασο και στην αρχαια Ολυμπια να κλεβουν απο το Μουσιο, αρχαιοτητες των Ελληνων???
    Αντι να δινουν χρηματα για να φυλασεται η κληρονομια μας καλυτερα, προτιμουν να τα δινουν για να καταστελουν τον λαο!
    Κρεμασμα μονο και μονο γιαυτο και για παραδειγματισμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης της Αργεντινής την εποχή της μεγάλης κατάρρευσης κ. Μπλέχερ, δηλαδή αυτός που οφείλει τα ένσημα και τη σύνταξή του στο ίδιο το ΔΝΤ, αφού το υπηρέτησε για περισσότερες από δύο δεκαετίες, αναφέρει ως προς την Ελλάδα:
    Ήταν κακή ιδέα να καλέσετε το ΔΝΤ στην Ελλάδα. (κακή ιδέα λέω τώρα εγώ, όταν επιφέρει καταστροφή της χώρας και εξαθλίωση του λαού, είναι εγκληματική ιδέα και ως εγκληματίες πρέπει να αντιμετωπιστούν αυτοί που την επινόησαν την πολιτική αυτή και την εφάρμοσαν, παρά τις εντονότατες αντιδράσεις του λαού).

    Πιστεύει ότι ο συνδυασμός λιτότητας και εσωτερικής υποτίμησης απλώς θα χειροτερέψει την κατάσταση (όλοι το βλέπουν εκτός από τους "φωστήρες" της κυβέρνησης και της Τρόικα, οι οποίοι βέβαια δεν είναι τόοοοοσο χαζοί, εγκληματίες είναι), σημειώνει ότι η συνταγή είναι λάθος (όταν σκοπός στην ουσία δεν είναι είναι να σώσουν τη χώρα, αλλά να την διαλύσουν, μάλλον σωστή είναι η συνταγή που ακολουθούν οι προδότες) και υπογραμμίζει ότι το κλειδί του προβλήματος της ευρωπαϊκής περιφέρειας είναι η ανάπτυξη μέσα από τη μεταβίβαση πόρων από τον πλούσιο Βορρά στον Νότο. Μάλιστα προτείνει να επιδοτηθεί μέρος των μισθών ώστε να ανακτηθεί η ανταγωνιστικότητα δίχως να πληγεί η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων, «ποντάροντας» παράλληλα στην τόνωση της ζήτησης.

    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:SUR6p4G8ydUJ:www.tovima.gr/politics/article/%3Faid%3D446754+&cd=5&hl=el&ct=clnk&gl=gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρίχνουν όλο το βάρος, στο να πληρώσει για τα ελλείμματά τους, ο λαός, αλλά εν Μάρτιω 2012, δίδουν οι κλέπτες αυξήσεις μισθών έως 26% (!!!) σε συνεργάτες και συμβούλους υπουργών.
    Η συμμορία δίδουν και μοιράζει αυξήσεις μεταξύ τους!
    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=448618

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Filarako, na itan mono auta. H symoria klevei, klevei, klevei, den exoun stamatimo...
    Tha tous stamatisoume omws emeis, mia kai kali!
    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/117215

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΙ ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης επέδειξαν «ηθική παρακμή» με το να καθυστερήσουν τη συμφωνία για το κούρεμα του ελληνικού χρέους προκειμένου να περιορίσουν την επίδραση στις τράπεζες της περιοχής, σύμφωνα με τον ιδρυτή και οικονομολόγο της High Frequency Economics, Carl Weinberg.
    Σε report του το Μάρτιο για την παγκόσμια οικονομία, ο Weinberg επισημαίνει ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες σκοπίμως καθυστέρησαν την αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ, προκειμένου να δώσουν στις τράπεζες περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούν από το πλήγμα που θα υφίσταντο οι συμμετοχές τους σε ομόλογα.

    Και δεν θα περάσουν από Γουδί οι εδώ εκτελεστές του σχεδίου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. (αντιγραφή από ELLINOFRENIS)

    Δυστυχως ειμαστε ακομα στην αρχη...!
    Ο στοχος ειναι η ΠΛΗΡΗΣ εξαθλιωση του κοσμου για να μας ξεπουλησουν.
    Δεν βγαινει αυτο το προγραμμα. Κι αν φαινομενικα καποιοι νομιζουν οτι ...μπορει να βγει...ειναι γιατι ακομα ...ΔΕΝ αρχισαν να μαζευουν τα 15 δις που θα θελουμε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ για ΤΟΚΟΥΣ , και τα οποια χρηματα ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ απο την οικονομια. Ηδη προγραμματιζονται για τον Ιουνιο μετρα αξιας 16 δις.

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ. Καποιοι το φωναζουμε μηνες τωρα.

    Τι αλλο θελετε να βγει για να πεισθειτε καποιοι , οτι εχουμε να κανουμε με οργανωμενο σχεδιο και ΠΡΟΔΟΤΕΣ που το υλοποιουν?

    Μαθαμε για τα ψεμματα του Γιωργακη (και το ελλειμμα το γνωριζε και με πληρη συναισθηση του ψεμματος ειπε το λεφτα υπαρχουν).
    Μαθαμε για τις υπογειες διεργασιες ελευσης του ΔΝΤ
    Μαθαμε για τα ψευτικα στοιχεια Διογκωσης του Ελλειματος΅.(ΕΛΣΤΑΤ).και τον ρολο Παπακωνσταντινου.
    Μαθαινουμε σημερα οτι ο Ραγκουσης κατεστρεψε τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ ως προσωπικη του επιλογη, χωρις να ζηταει αυτα που ελεγε η Τροικα,
    Ψηφισαν επαχθεστατους εφαρμοστικους νομους για το ξεπουλημα της χωρας
    Ψηφισαν Επαχθεστατες Δανειακες συμβασεις με ορους που δεν ψηφιζουν ουτε ετοιμοθανατοι, η χωρες που χανουν πολεμο

    Και τελος -το χειροτερο ΟΛΩΝ κατα την αποψη μου - ΠΑΡΕΧΩΡΗΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ενω δεν υπηρχε αναγκη - θα μπορουσαν ολα να προχωρησουν και με 175 ψηφους και οχι 180 που ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ την αναφορα στην Δανειακη συμβαση περι παραιτησης της χωρας απο την Ασυλια που της παρεχει η Εθνικη της Κυριαρχια)- εν καιρω ειρηνης...!

    Κυριοι ολα τα πιο πανω συνιστουν ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Καποιοι πρεπει να πληρωσουν ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ για ολα τα πιο πανω.

    Σε πρωτη φαση ομως χρειαζεται να καταψηφιστουν τα κομματα που ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την χωρα ψηφιζοντας τα μνημονια και ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

    Κι αυτα ειναι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΣΥ, ΛΑΟΣ.
    Επισης καταψηφιση του Κουβελη που θεωρει εαυτον "δεσμευμενον" απο οσα ψηφισαν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    Επιμενω στην λεξη ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Οποιος εχει αντιρρηση να μου δωσει αλλο ορισμο για το πως ονομαζονται αυτοι που παραχωρουν ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ εν καιρω ειρηνης. Οπως εχω πει κι αλλες φορες να μας τρομαζουν οι ΠΡΑΞΕΙΣ κι ΟΧΙ οι λεξεις. Εγω απλα ερμηνευω την πραξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Άλλος ένας Έλληνας αυτοκτόνησε στη Πλατεία Συντάγματος καθώς αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, λόγω της απελπισίας στην οποία έφτασε από τα Μνημόνια.
    http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4708388

    Κουφάλες, δολοφόνοι... έρχονται ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 153 κότες που ψήφισαν ΝΑΙ στο τρίτο Μνημόνιο:
    Μπακογιάννη Κωνσταντίνου Θεοδώρα (Ντόρα) NAIΑθανασίου Χριστόφα Χαράλαμπος NAIΛαζαρίδης Αλεξάνδρου Χρύσανθος NAIΜιχελάκης Σπυρίδωνος Ιωάννης NAIΚεφαλογιάννη Ιωάννη Όλγα ΝΑΙΑβραμόπουλος Λάμπρου Δημήτριος ΝΑΙΚακλαμάνης Μιχαήλ Νικήτας ΝΑΙΠιπιλή Ανδρέα Φωτεινή ΝΑΙΚικίλιας Παναγιώτη Βασίλειος ΝΑΙΜηταράκης Αντωνίου Παναγιώτης (Νότης) ΝΑΙΠαυλόπουλος Βασιλείου Προκόπιος ΝΑΙΨυχάρης Σταύρου Ανδρέας ΝΑΙΜητσοτάκης Κωνσταντίνου Κυριάκος ΝΑΙΧατζηδάκης Ιωάννη Κωνσταντίνος (Κωστής) ΝΑΙΒούλτεψη Ιωάννη Σοφία ΝΑΙΝτινόπουλος Βασιλείου Αργύρης ΝΑΙΒαρβιτσιώτης Ιωάννη Μιλτιάδης ΝΑΙΓεωργιάδης Αθανασίου Σπυρίδων – Άδωνις ΝΑΙΜεϊμαράκης Ιωάννη Ευάγγελος – Βασίλειος ΝΑΙΣπηλιωτόπουλος Ελευθερίου Αριστόβουλος (Άρης) ΝΑΙΓιακουμάτος Χαραλάμπους Γεράσιμος ΝΑΙΠολύδωρας Γεωργίου Βύρων ΝΑΙΚαραμανλή Αρκαδίου Άννα ΝΑΙΠαναγιωτόπουλος Παναγιώτη Παναγιώτης (Πάνος) ΝΑΙΠαπακώστα – Σιδηροπούλου Αγγέλου Αικατερίνη ΝΑΙΛοβέρδος Νικολάου Ανδρέας ΝΑΙΧρυσοχοΐδης Βασιλείου Μιχαήλ ΝΑΙΑνδρουλάκης Γρηγορίου Δημήτριος (Μίμης) ΝΑΙΚακλαμάνης Χρήστου Απόστολος ΝΑΙΣαλμάς Γεωργίου Μάριος ΝΑΙΚαραγκούνης Ανδρέα Κωνσταντίνος ΝΑΙΜωραΐτης Χρήστου Αθανάσιος (Θάνος) ΝΑΙΑνδριανός Σωτηρίου Ιωάννης ΝΑΙΜανιάτης Αναστασίου Ιωάννης ΝΑΙΛυκουρέντζος Θεοφάνη Ανδρέας ΝΑΙΚωνσταντινόπουλος Κωνσταντίνου Οδυσσέας ΝΑΙΣτύλιος Δημοσθένη Γεώργιος ΝΑΙΓκόκας Ναπολέοντα Χρήστος ΝΑΙΒορίδης Χρήστου Μαυρουδής (Μάκης) ΝΑΙΜαρτίνου Αθανασίου Γεωργία ΝΑΙΒλάχος Θεοδώρου Γεώργιος ΝΑΙΧριστοφιλοπούλου συζ. Δημητρίου Παρασκευή (Εύη) ΝΑΙΝταβλούρος Περικλή ΑθανάσιοςΠαπανδρέου Ανδρέα Γεώργιος ΝΑΙΜπασιάκος Αθανασίου Ευάγγελος ΝΑΙΚαράμπελας Δημητρίου Ιωάννης ΝΑΙΚουτσούμπας Βασιλείου Ανδρέας ΝΑΙΚοψαχείλης Αθανασίου Τιμολέων ΝΑΙΚυριαζίδης Τριαντάφυλλου Δημήτριος ΝΑΙΑηδόνης Ευαγγέλου Χρήστος ΝΑΙΥψηλάντης Αναστασίου Βασίλειος – Νικόλαος ΝΑΙΚόνσολας Νικία Εμμανουήλ ΝΑΙΚρεμαστινός Θωμά Δημήτριος ΝΑΙεροντόπουλος Χριστόδουλου Κυριάκος ΝΑΙΔερμεντζόπουλος Χρήστου Αλέξανδρος ΝΑΙΝτόλιος Πασχάλη Γεώργιος ΝΑΙΚεδίκογλου Βασιλείου Συμεών (Σίμος) ΝΑΙΚεδίκογλου Αγγέλου Συμεών ΝΑΙΚοντογεώργος Αθανασίου Κωνσταντίνος ΝΑΙΤζαβάρας Γεωργίου Κωνσταντίνος ΝΑΙΑυγερινοπούλου Ζήσιμου Διονυσία – Θεοδώρα ΝΑΙΚοντογιάννης Δημητρίου Γεώργιος ΝΑΙΜαρίνος Σπυρίδωνος Ανδρέας ΝΑΙΤσαβδαρίδης Γεωργίου Λάζαρος ΝΑΙΒεσυρόπουλος Φωτίου Απόστολος ΝΑΙΜπατσαρά Νικολάου Γεωργία ΝΑΙΚεφαλογιάννης Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ΝΑΙΑυγενάκης Κωνσταντίνου Ελευθέριος ΝΑΙΣενετάκης Γεωργίου Μάξιμος ΝΑΙΚεγκέρογλου Αλεξάνδρου Βασίλειος ΝΑΙΜπέζας Εμμανουήλ Αντώνιος ΝΑΙΚαραμανλής Αλεξάνδρου Κωνσταντίνος ΝΑΙΓκιουλέκας Πέτρου Κωνσταντίνος ΝΑΙΚαλαφάτης Αθανασίου Σταύρος ΝΑΙΡάπτη Δημητρίου Ελένη ΝΑΙΙωαννίδης Δημητρίου Ιωάννης ΝΑΙΟρφανός Δημητρίου Γεώργιος ΝΑΙΒενιζέλος Βασιλείου Ευάγγελος ΝΑΙΚαράογλου Γεωργίου Θεόδωρος ΝΑΙΑναστασιάδης Ιωάννη Σάββας ΝΑΙΤασούλας Αναστασίου Κωνσταντίνος ΝΑΙΚαλογιάννης Ελευθερίου Σταύρος ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 153 κότες που ψήφισαν ΝΑΙ στο τρίτο Μνημόνιο (το β μερος και τελευταιο):
    Ασημακοπούλου Παναγιώτη Άννα-Μισέλ ΝΑΙ
    Παναγιωτόπουλος Ιωάννη Νικόλαος ΝΑΙΚαλαντζής Κωνσταντίνου Γεώργιος ΝΑΙΠασχαλίδης Αδάμ Ιωάννης ΝΑΙΚλειτσιώτης Χρήστου Κωνσταντίνος ΝΑΙΤσιάρας Αλεξάνδρου Κωνσταντίνος ΝΑΙΣκόνδρα Κωνσταντίνου Ασημίνα ΝΑΙΤαλιαδούρος Αθανασίου Σπυρίδων ΝΑΙΣιούφας Βασιλείου Παύλος ΝΑΙΑντωνίου Βασιλείου Μαρία ΝΑΙΔένδιας Σπυρίδωνος Νικόλαος – Γεώργιος ΝΑΙΓεωργαντάς Παύλου Γεώργιος ΝΑΙΠαπαδόπουλος Γεωργίου Μιχάλης ΝΑΙΚουκουλόπουλος Δημητρίου Παρασκευάς (Πάρις) ΝΑΙΤαγαράς Χρήστου Νικόλαος ΝΑΙΔήμας Σταύρου Χρίστος ΝΑΙΚόλλιας Ταξιάρχου Κωνσταντίνος ΝΑΙΒρούτσης Βασιλείου Ιωάννης ΝΑΙΡήγας Θεοφάνη Παναγιώτης ΝΑΙΔαβάκης Παναγιώτη Αθανάσιος ΝΑΙΠατριανάκου Πέτρου Φεβρωνία ΝΑΙΓρηγοράκος Γεωργίου Λεωνίδας ΝΑΙΧαρακόπουλος Παντελή Μάξιμος ΝΑΙΚέλλας Αχιλλέα Χρήστος ΝΑΙΣαχινίδης Δημητρίου Φίλιππος ΝΑΙΠλακιωτάκης Ιωσήφ Ιωάννης ΝΑΙΒογιατζής Γεωργίου Παύλος ΝΑΙΣηφουνάκης Οδυσσέα Νικόλαος ΝΑΙΣολδάτος Φωτίου Θεόδωρος ΝΑΙΝάκος Σταύρου Αθανάσιος ΝΑΙΣαμαράς Κωνσταντίνου Αντώνιος ΝΑΙΛαμπρόπουλος Δημητρίου Ιωάννης ΝΑΙΣαμπαζιώτης Αθανασίου Δημήτρης ΝΑΙΠετράκος Κωνσταντίνου Αθανάσιος ΟΧΙΚοντός Ευστρατίου Αλέξανδρος ΝΑΙΣαλτούρος Παναγιώτη Δημήτριος ΝΑΙΑρβανιτόπουλος Παναγιώτη Κωνσταντίνος ΝΑΙΚατσαφάδος Ιωάννη Κωνσταντίνος ΝΑΙΤραγάκης Παναγιώτη Ιωάννης ΝΑΙΝεράντζης Δημητρίου Αναστάσιος ΝΑΙΚαρασμάνης Αθανασίου Γεώργιος ΝΑΙΣταμενίτης Ευαγγέλου Διονύσιος ΝΑΙΤζαμτζής Συμεών Ιορδάνης (Δάνης) ΝΑΙΤζάκρη Εμμανουήλ Θεοδώρα ΝΑΙΚουκοδήμος Γεωργίου Κωνσταντίνος ΝΑΙΚωνσταντόπουλος Λεωνίδα Γεώργιος ΝΑΙΧριστογιάννης Διονυσίου Δημήτριος ΝΑΙΜάνη-Παπαδημητρίου Ευαγγέλου ΄Αννα ΝΑΙΤσουμάνης Αχιλλέα Δημήτριος ΝΑΙΚεφαλογιάννης Αχιλλέα Ιωάννης ΝΑΙΣτυλιανίδης Στυλιανού Ευριπίδης ΝΑΙΧατζή Οσμάν Ραήφ Αχμέτ ΝΑΙΒλάχβεης Χρήστου Μενέλαος ΝΑΙΑραμπατζή Αθανασίου Φωτεινή ΝΑΙΛεονταρίδης Χρήστου Θεόφιλος ΝΑΙΒλαχογιάννης Γεωργίου Ηλίας ΝΑΙΣκρέκας Θεοδώρου Κωνσταντίνος ΝΑΙΤαμήλος Κωνσταντίνου Μιχαήλ ΝΑΙΣταϊκούρας Κωνσταντίνου Χρήστος ΝΑΙΚουτσογιαννακόπουλος Ιωάννη Κωνσταντίνος ΝΑΙΜακρή Θεοδώρου Ευαγγέλου Ελένη ΝΑΙΚωνσταντινίδης Γεωργίου Ευστάθιος ΝΑΙΜανδρέκα Παναγιώτη Ασπασία ΝΑΙΚαρανάσιος Βασιλείου Ευθύμιος ΝΑΙΔριβελέγκας Κωνσταντίνου Ιωάννης ΝΑΙΜαρκογιαννάκης Εμμανουήλ Χρήστος ΝΑΙΒολουδάκης Γεωργίου Μανούσος – Κωνσταντίνος ΝΑΙΒιρβιδάκης Επαμεινώνδα Κυριάκος ΝΑΙΜουσουρούλης Δημητρίου Κωνσταντίνος ΝΑΙΤριαντάφυλλος Δημοσθένη Κωνσταντίνος ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πείτε ότι ο Σαμαράς ή οι επικεφαλής των κομμάτων που κυβερνούν, εκβιάζονται (από τους Ευρωπαίους για την αποδοχή των μνημονιακών πολιτικών) και για αυτό ψηφίζουν τασ μνημόνια. Αυτό θα μπορούσε να γίνει καθώς είναι λίγοι.
    Είναι μόλις τρεις και μπορεί να τους απειλούν π.χ. ότι αν δεν ψηφίσουν τα μνημόνια θα τους εξοντώσουν.
    Οι βολευτές τους, εκβιάζονται και αυτοί; Προφανώς όχι. Γιατί ακόμα και αν δεχτούμε ότι οι ηγέτες εκβιάζονται από τους Ευρωπαίους ότι αν δεν ψηφίσουν μνημόνια, θα τους εξοντώσουν, ΟΚ μέχρι τρεις μπορούν να εξοντώσουν, αλλά 200 μπορούν; Προφανώς όχι.
    Αντιθέτως μια εξαιρετική ισχυρή αντιμνημονιακή πίεση υπάρχει από πλευράς κοινωνίας προς τους βολευτές, την οποία όμως οι βολευτές αγνοούν.
    Είναι δυνατόν, να δέχονται εντονότερη πίεση οι βολευτές από τους ευρωπαίους; Αποκλείεται. Ακόμα και αν τους εκβιάζουν με θάνατο -Δεν μπορούν να σκοτώσουν 200+ άτομα. Και ακόμα και αν γίνονταν να ασκηθεί μια τέτοια τεράστια πίεση για να ψηφίσουν τα μνημόνια, οι βολευτές θα μπορούσαν απλά να παραιτηθούν, ιδίως μετά το πρώτο μνημόνιο, καθώς είδαν τα καταστροφικά του αποτελέσματα, ενώ πριν το πρώτο μνημόνιο, πες (ως ελαφρυντικό) ότι δεν γνώριζαν ότι αυτό που υποστήριξαν και ψήφισαν, ήταν καταστροφικό για την κοινωνία.
    Άρα ο μόνος λόγος για να αγνοούν οι βολευτές την ισχυρότατη αντιμνημονιακή πίεση υπάρχει από πλευράς κοινωνίας, είναι ο χρηματισμός τους. Είναι η μόνη λογική εξήγηση που αιτιολογεί την παράλογη δράση τους (ψηφίζουν κάτι που έχει αποδειχτεί πολλάκις καταστροφικό) και το ότι κωφεύουν στην λαϊκή κατακραυγή.
    Αν όμως χρηματίζονται οι υφιστάμενοι (βολευτές), τότε δεν θα χρηματίζονται οι προϊστάμενοι (αρχηγοί μνημονιακών κομμάτων) και μάλιστα πολύ περισσότερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή