Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Για Δραχμοφοβικούς και εν όψει Εκλογών 17ης Ιουνίου 2012



 
Εν όψει των Εκλογών της 17ης Ιουνίου...

•   Θα σου πάρουν τα Λεφτά !

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ αλλά και τα άλλα μνημονιακά κόμματα (ΔΡΑΣΗ, Δημιουργία Ξανά, Δημοκρατική Συμμαχία, ΛΑΟΣ) μέσα από την ελεγχόμενη τηλεόραση, σε φοβίζουν ότι ο Τσίπρας θα σου πάρει τα λεφτά.

Σκέψου! Ποιος σου παίρνει εδώ και 2 χρόνια τα λεφτά;;; Ποιος σου μειώνει το μισθό;;; Ποιος σου μειώνει τη Σύνταξη;;;

Τα Μνημονιακά κόμματα ΠΑΣΟΚ + ΝΔ.  Οι πράξεις τους δείχουν ότι είναι κλέφτες και ψεύτες και θα τους πιστέψεις;  Εάν τους πιστέψεις, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Θα σου φτάσουν το μισθό ή την σύνταξη σε επίπεδα Βουλγαρίας!

Γιατί ΝΔ, ΠΑΣΟΚ αλλά και τα άλλα μνημονιακά κόμματα έχουν λυσσάξει όλα με τον ΣΥΡΙΖΑ;;;  ... Για πονηρέψου...  Μήπως γιατί είναι ο πλέον επικίνδυνος αντίπαλός τους;;;  Και φοβούνται ότι για πρώτη φορά μετά την Χούντα, ο λαός δείχνει να συσπειρώνεται σε ένα νέο κόμμα εκτός των αποδεδειγμένα απατεώνων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Θα πιστέψεις τους αποδεδειγμένα ψεύτες και κλέφτες ή θα ελπίσεις για το μέλλον, ψηφίζοντας το νέο (ΣΥΡΙΖΑ);


•   Ο Τσίπρας θα σε πάει στη Δραχμή !

Σε φοβίζουν τα μνημονιακά κόμματα και τα κανάλια στην τηλεόραση ότι ο Τσίπρας θα μας πάει στη Δραχμή. Στο λένε οι αποδεδειγμένα ψεύτες και απατεώνες και τους πιστεύεις;;; 
Ποιος σε πάει μετά βεβαιότητας στην Δραχμή;;;

Η μνημονιακή πολιτική μας πάει μετά βεβαιότητας, πίσω στη Δραχμή. Με τα Μνημόνια, αφαιρούν χρήμα από την οικονομία (μειώνουν μισθούς, συντάξεις, βάζουν χαράτσια κλπ). Το χρήμα που συγκεντρώνουν, πάει εκτός Ελλάδος, στην πληρωμή των δανειστών.

Μήνα με το μήνα, το χρήμα στην ελληνική οικονομία μειώνεται περισσότερο. Θα έρθει κάποια στιγμή, που το χρήμα ΔΕΝ θα επαρκεί για την εξυπηρέτηση των βασικών αναγκών. Τότε η μόνη επιλογή που θα μένει στους κυβερνώντες, θα είναι να βγουν εκτός Ευρώ και να κόψουν δραχμές. Τότε συνταξιούχε και μισθωτέ, θα χάσεις την αξία των χρημάτων σου γιατί η νέα Δραχμή δεν θα έχει την ίδια αξία με την παλαιά (1 Ευρώ = 340,75 δραχμές), καθώς ΔΕΝ θα την δέχονται στο εξωτερικό και η αξία κάθε πράγματος είναι ανάλογη της ζήτησης γι’αυτό.

Τα μνημονιακά κόμματα σου λένε ότι ο Τσίπρας θα σε πάει στη Δραχμή και σου λένε ψέμματα (όπως συνήθως άλλωστε) και κρύβουν ότι η δική τους μνημονιακή πολιτική είναι αυτή που θα οδηγήσει στη Δραχμή!

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ριψοκίνδυνη, αλλά είναι η μόνη φιλολαϊκή και δίνει ελπίδα. Ο Τσίπρας, νέος και δυναμικός, άφθαρτος πολιτικός, είναι ο μόνος που ΑΝ αποκτήσει τη δύναμη, θα αποσύρει ΑΜΕΣΑ τα άδικα μέτρα του Μνημονίου και θα κάνει ουσιαστική αναδιαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους (και όχι αναδιαπραγμάτευση στα λόγια όπως κάνουν οι Μνημονιακοί και στη πράξη, βάζουν νέα μέτρα και χαράτσια σε βάρος του λαού). 

Οι Ευρωπαίοι και η Τρόικα εκβιάζουν ότι θα βγούμε από το Ευρώ αλλά τα πράγματα είναι απλά:  το κόστος αν φύγει η Ελλάδα από το Ευρώ είναι μεγαλύτερο από το κόστος του να παραμείνει και να την στηρίξουν. Γαβγίζουν λοιπόν αλλά δεν θα δαγκώσουν.

Γ ι α   ό λ α   α υ τ ά,   ψ ή φ ι σ ε    Σ Υ Ρ Ι Ζ Α   ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου