Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Θέλετε ετήσια απόδοση 16,5%, αφορολόγητη, από τον Ήλιο;;;


Σας προτείνουμε τη νέα, «έξυπνη» και ασφαλή επένδυση  αγοράς και εγκατάστασης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων (Φ/Β).


Σας συμβουλεύουμε και διαχειριζόμαστε:
 >>> Tην χρηματοδότηση και την ασφάλισή τους εφόσον χρειάζεται.

Αλλά ποιοι είμαστε;

Η NOVECON είναι μια εξειδικευμένη εταιρία στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό τομέα. Πρόκειται για εταιρία διαμεσολάβησης και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Συνθέτοντας μια ομάδα από διαφορετικούς επαγγελματίες, ο καθένας με πλούσια εμπειρία στον τομέα του, η NOVECON έχει καταστεί η μοναδική πραγματικά ανεξάρτητη, One Stop Shop, εταιρία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.
Και αυτό διότι με μια «στάση» εξυπηρετείστε στα εξής:
Πλήρης Οικονομικός Σχεδιασμός
      Χρηματοδοτήσεις (από καταναλωτικά δάνεια ως ομολογιακά για εταιρίες)
Αναχρηματοδοτήσεις
      Ασφάλειες (από ενός αυτοκινήτου, μέχρι ασφάλιση φωτοβολταϊκών πάρκων)
Επιχορηγήσεις                                       
      Επενδυτικές απόψεις και πληροφόρηση        
Εκπόνηση Οικονομοτεχνικών Μελετών              
      Λογιστική και Φοροτεχνική Υποστήριξη
Real Estate Services
      Νομική Υποστήριξη

Είμαστε πραγματική ανεξάρτητη εταιρία, διότι καθώς συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες τράπεζες και με τις μεγάλες και αξιόπιστες ασφαλιστικές, είμαστε σε θέση να εκμεταλλευτούμε τον μεταξύ τους ανταγωνισμό προς το δικό σας συμφέρον.


Μετά από σύγκριση, θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την ανάγκη σας
(βλ. παράδειγμα με πίνακα). 

Και όλα αυτά, όχι με την πρόταση μιας λύσης μια και έξω, όπως θα συνέβαινε αν πηγαίνατε σε μια τράπεζα ή σε μια ασφαλιστική εταιρία μόνοι σας, αλλά δυναμικά, σε βάθος χρόνου:  Αν θέλετε παρακολουθούμε σε σταθερή βάση το χαρτοφυλάκιό σας και το κέρδος σας αυξάνει με τις μεταφορές και τις τροποποιήσεις που θα σας προτείνουμε.


Βασικά Στοιχεία Επένδυσης σε Φωτοβολταϊκά (Φ/Β)
Αν είστε ιδιοκτήτης πολυκατοικίας (ολόκληρης), κατοικίας ή εξοχικού, ως ιδιώτης, μπορείτε να εγκαταστήσετε σύστημα Φ/Β ως 10 kW (κιλοβάτ).  Το ακίνητό σας όμως, πρέπει να είναι «καθαρό» από νομικής πλευράς. Με την εγκατάσταση Φ/Β σε ταράτσες ή στέγες και πουλώντας το παραγόμενο ρεύμα στην ΔΕΗ, επιτυγχάνετε τα εξής:
(α)  Δεν πληρώνετε πλέον ΔΕΗ, αλλά αντίθετε πληρώνεστε από αυτήν.
(β)  Έχετε ένα έως και ιδιαίτερα υψηλό οικονομικό όφελος, σε βάθος χρόνου (έως €7.500 ετησίως).
(γ)  Συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς μειώνετε το ενεργειακό σας αποτύπωμα από ρυπογόνες πηγές.

l  Ένας γενικός κανόνας για τις επίπεδες οροφές (ταράτσες) είναι ότι χρειάζονται χονδρικά 15 τ.μ. ανά εγκατεστημένο kW και οι επικλινείς στέγες γύρω στα 8 τ.μ.. Όμως μπορεί να παρουσιάζονται έως και σημαντικές αποκλίσεις, αν υπάρχουν εμπόδια που να δημιουργούν σκιάσεις. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρία που θα επιλέξετε για να σας κάνει την εγκατάσταση, θα υπολογίσει ακριβώς πόσα kW μπορούν να εγκατασταθούν στο ακίνητό σας.
l Ρωτήστε μας και για εταιρίες εγκατάστασης!  Μπορούμε να σας προτείνουμε από τις πολλές από τις οποίες έχουμε προσεγγίσει για λογαριασμό σας, αυτές για τις οποίες διαμορφώσαμε θετική άποψη έπειτα από μια σειρά συναντήσεων.

Το γράφημα, σας δείχνει με απολύτως συντηρητικά στοιχεία, τα σωρευτικά έσοδά σας στην 25ετία, αναλόγως της εγκατεστημένης ισχύος.



>>> Ta κέρδη σας είναι σημαντικά μεγαλύτερα αν η εγκατάσταση των Φ/Β γίνει σε οικία που δεν κατοικείται μόνιμα.



Καλέστε μας για δωρεάν σύντομη οικονομοτεχνική ανάλυση, προσδιορισμού κέρδους σας από τα Φ/Β, αναλόγως με τα δικά σας δεδομένα!
Επισκεφτείτε και το site www.novecon.gr όπως και την σελίδα μας στο facebook.

1 σχόλιο:

  1. Η χρήση των φωτοβολταϊκών (http://www.calpak.gr/default.php?pname=Fotovoltaika&la=1) διαδίδεται όλο και περισσότερο κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, μιας και εξοικονομούμε αρκετά χρήματα, ενώ παράλληλα κάνουμε καλό στο περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή